Home

Welkom op het platform van het Behavioural Insights Netwerk Nederland (BIN NL). Als BIN NL community willen we samen de toepassing van gedrags- inzichten binnen de overheid verder brengen. Ben jij nog geen lid van de community? Meld je aan en deel mee in de gedragskennis.

BIN NL community

Wil jij met de community de toepassing van gedragsinzichten binnen de overheid verder brengen?

MELD JE AAN

 

 

Dag van het gedrag 2019

Op 28 november is de derde editie van de Dag van het gedrag in de Fokker Terminal in Den Haag. De wetenschap van het gedragsonderzoek ontmoet dan de praktijk van de gedragstoepassing. Met hoofdspreker Susan Michie en vele inspirerende workshops en lezingen. 

Schrijf je nu in

Agenda

 

{"tabBasic":{"type":"events","urlProtocol":"http://","useUpdatesFilter":false,"documentsDisplayType":"folders","twitterType":"username","listIcon":"icon-folder","topn":"6","orderBy":"contentPage_dateVisible DESC","showAvatar":true,"showUserName":true,"filterRetweets":false,"targetBlank":true,"personaliseItems":false,"followingOnly":false,"autoHide":false,"showOnlyFollowedUsers":false,"showOnlyFollowingUsers":false,"autoRefresh":false},"pageFilter":{"usePageFilter":true,"pages":"188819"},"layout":{"showDescription":true,"showDescriptionInList":false,"showEventDescription":false,"showEventImage":false,"showAuthor":true,"showUpdater":false,"showMore":true,"showUserOccupation":false,"showUserExpertise":false,"showUserOrganization":false,"showDate":true,"showImages":false,"carouselCount":"3","carouselShowImages":true,"carouselSlideshow":false,"carouselAutoPlay":false,"carouselDelay":"4000"},"options":{"showAge":false,"showPastItems":true,"showItemsPer":"month"}}

 

Hoe schrijf je teksten die mensen echt in beweging brengen?

Lees de brochure