21 tips om te werken met gedragsinzichten

Je vindt hier een beschrijving van alle deelsessies: de lezingen, de workshops en de netwerksessies. Met de filteropties aan de rechterkant kun je je gewenste selectie maken.

Spreker: Niek Verlaan (gemeente Utrecht)

Dagdeel

Ronde 1

Vorm deelsessie

Workshop

Organisatie

Gemeente

Thema

Methodiek

Deelsessie

Veel van de vraagstukken waar we dagelijks in ons ambtenarenleven mee te maken krijgen, zijn gedragsvraagstukken. Toch werken er maar relatief weinig gedragsdeskundigen bij de overheid. Tijd voor een crashcourse ‘werken met gedrag bij de overheid’ waarmee je niet alleen jezelf, maar ook je collega’s straks beter kan helpen met gedragsvraagstukken. In Utrecht hebben we een gedragsaanpak die aansluit bij de vele aanpakken en tools die er al zijn en die bestaat uit een hoop concrete en direct bruikbare tips. In deze sessie laten we op een verrassende manier, interactief en aan de hand van diverse praktijkvoorbeelden zien hoe we in Utrecht met gedrag werken.En als je goed oplet, kom je erachter waarom Niek (de spreker) een groen shirt draagt!

Wil je nu al praten over deze sessie, kijken onder het tipje van de sluier of kennis maken met de spreker? Ga dan naar deze post op het forum.

Over de spreker

Niek Verlaan is adviseur Gezond Stedelijk Leven met expertisegebied 'gedrag' bij de gemeente Utrecht. Hij ontwikkelt momenteel de Utrechtse aanpak ‘Mobiliteit = Gedrag’ en houdt zich daarnaast bezig met het thema Vervoersarmoeden. In 2017 werd hij verkozen tot Jonge Ambtenaar van het jaar Utrecht.

Twitter

Cookie settings