Intervention Mapping Theory

Je vindt hier een beschrijving van alle deelsessies: de lezingen, de workshops en de netwerksessies. Met de filteropties aan de rechterkant kun je je gewenste selectie maken.

Sprekers: Laudry van der Meer en Maartje Bakhuys Roozeboom (TNO)

Dagdeel

Ronde 1

Vorm deelsessie

Workshop

Organisatie

Onderzoeksinstituut

Thema

Methodiek

Deelsessie

Hoe kunnen we ervoor zorgen dat medewerkers zich veilig en gezond gedragen? Hoe zorgen we ervoor dat veilig en gezond werken vanzelfsprekend wordt? In deze workshop gaan deelnemers met dit vraagstuk aan de slag.

Aan de hand van een theoretisch model analyseren de deelnemers een casus en bedenken zij passende gedragsinterventies. Met dit model kunnen deelnemers in hun eigen organisatie aan de slag om evidence based interventies te initiëren.

Over de sprekers

Met haar achtergrond in (sociale) psychologie en sociologie is Maartje Bakhuys Roozeboom (MSc.) ruim 10 jaar werkzaam bij TNO als onderzoeker en adviseur. Daar houdt ze zich als gedragsexpert bezig met onderzoek en interventieontwikkeling op het gebied van gezond en veilig werken.

 


 

Laudry van der Meer (MSc.) is arbeids- en organisatiepsychologe en bedrijfskundige richting verandermanagement. Ze is sinds 2013 in dienst bij TNO als onderzoeker en adviseur. Ze houdt zich als gedrags- en organisatieveranderingsexpert bezig met onderzoek en interventieontwikkeling op het gebied van psychosociale arbeidsbelasting.

 

Twitter

Cookie settings