Aanmeldformulier gedragsanalyse voor BIN NL-kennisbank


Velden met een * zijn verplicht.

Let op:

Het formulier kon niet verzonden worden. Los de volgende punten op en verstuur het formulier opnieuw.

De online kennisbank van BIN NL biedt een projectenbank met een overzicht van 70 projecten binnen de (rijks)overheid waarbij gedragsinterventies wel of niet werkten. Aan deze interventies zijn gedragsanalyses vooraf gegaan. Graag willen we nu ook de analyses gaan ontsluiten én dat mogen ook analyses zijn die niet tot een interventie hebben geleid. Doe je mee? Dien dan hieronder jouw analyse in!

Let op: De gedragsanalyse wordt in principe ingediend door een medewerker van een overheidsorganisatie (rijk, gemeente, provincie of een door de overheid gefinancierde organisatie). Een wetenschapper verbonden aan een universiteit of medewerker van een gedragsadviesbureau kan ook indienen, mits een overheidspartij betrokken is geweest bij het project (zij het als opdrachtgever of als directe stakeholder) en een overheidsmedewerker als contactpersoon benaderd kan worden voor de beantwoording van vragen.

 

 

Achtergrondinformatie gedragsanalyse

 

 

 

 

 

 

 

 

Onderwerp [meerdere antwoorden mogelijk] *

 

 

Methode [meerdere antwoorden mogelijk] *

 

Verdere projectinformatie

 

 

Indiener en contactpersoon overheidsorganisatie zijn hetzelfde

 

 

 

 

 

 

 

 Heb je nog vragen? Laat het ons weten via binnl@minezk.nl.



Anti spam controle

We gebruiken CAPTCHA als controlemiddel om spam tegen te houden. Vink de checkbox aan om door te gaan. Mogelijk wordt er gevraagd om bepaalde afbeeldingen te selecteren.
 

Een momentje...


Cookie-instellingen